Aertssen Kranen N.V.

Hoofdzetel

Adres
Laageind 91
2940 Stabroek
België

Contact
T: +32 (0)3/561.09.97
F: +32 (0)3/561.09.99
E: info.kranen@aertssen.be
https://www.aertssen.be

Route

Onze waarden

Sinds 1990 specialiseert Aertssen Kranen zich in het hijsen en transporteren van objecten die door hun gewicht of omvang niet manueel verplaatst kunnen worden. Vandaag zijn we een multinationale speler waarbij het uitwerken van de meest geschikte oplossing ons hoofddoel is.

Door de decennialange nauwe relatie met de Antwerpse industrie, mogen we stellen dat Aertssen Kranen een geprefereerde partner is in diverse sectoren; olie&gas, (petro)chemie, energie, infrastructuur en in werkomgevingen waar veiligheid topprioriteit is.  Al onze diensten worden derhalve uitgevoerd volgens de “VCA-Petrochemie”-norm, de hoogst mogelijke veiligheidsnorm in België, en de ISO 9001- en ISO 14001-normen.

De vloot aan moderne machines staat garant voor hoge capaciteiten en zeer divers inzetbare tuigen.  Het team van voortdurend bijgeschoold personeel, blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector en werkt samen met de klant aan een geschikte oplossing die op een veilige en vlotte manier uitgevoerd wordt.

Naast de huur van mobiele hijskranen, kan u bij Aertssen Kranen ook terecht voor het transport van zeer zware en uitzonderlijk grote modules door middel van SPMTs (Self Propelled Modular Transporters).  Deze eindeloos combineerbare transportvoertuigen kunnen lasten aan van duizenden tonnen en enorme omvang.

Bijkomende diensten kunnen geleverd worden in de vorm van vijzelactiviteiten, schuifsystemen, manipulatiewerken en dergelijke meer.  De interne engineering-afdeling kan desgewenst alles tot in de details berekenen en visualiseren.  

In onderling overleg kunnen grootschalige projecten door Aertssen Kranen als totaalpakket overgenomen.  Hierbij worden de condities en omvang duidelijk omschreven en overeengekomen. Zo kan Aertssen Kranen u ontzorgen met het aannemen van alle betrokken hijswerkzaamheden gerelateerd aan dagelijkse (onderhouds)werken, stilstanden en nieuwbouwprojecten.

Gefundeerd op de jarenlange ervaring, kan u dus vertrouwen op de diensten van Aertssen Kranen.  Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

This post is also available in: Engels Frans