Sarens BE nv

Hoofdzetel

Adres
Autoweg 10
1861 Wolvertem
België

Contact
T: +32 52 318 482
F: +32 52 319 329
E: info@sarens.com
https://www.sarens.com

Route

VBKV_Sarens

What we do

Als wereldwijd erkende leider is Sarens dé referentie op het gebied van kraanverhuur, zwaar hijswerk en technisch complex transport. Met een diverse vloot en een team van getalenteerde ingenieurs bieden we onze klanten creatieve en intelligente oplossingen voor de uitdagingen van vandaag.

Met meer dan 100 entiteiten in 65 landen die grenzeloos werken, zijn wij de ideale partner voor kleinschalige- tot megaprojecten. We hebben momenteel meer dan 4500 professionals in dienst en versterken de projecten van onze klanten met toptalent van over de hele wereld. Veiligheid en uitmuntendheid bij alles wat we doen staat voor ons voorop. 

Sarens is meer dan 60 jaar marktleider en ondertussen is al de vierde generatie van de Sarens familie nauw betrokken binnen dit bedrijf. Ons succes ligt in onze ondernemersgeest en onze voortdurende toewijding aan ons werk. Echter, zwaar hijsen en technisch complex transport serieus nemen is voor ons niet alleen een kwestie van DNA en familietraditie, maar meer nog, een roeping. 

De erfenis die onze trotse vaklieden opbouwden door dagdagelijks onze vijf waarden in te zetten : briljante oplossingen, toewijding aan veiligheid, ijver voor uitmuntendheid, liefde voor tradities en wereldwijde geest.

This post is also available in: Engels Frans