Heros

What we do

Veelzijdigheid is onze reputatie! Onze kennis is uw voordeel! 
Omdat wij jarenlang diverse opdrachten hebben uitgevoerd, kunnen wij een grote veelzijdigheid aanbieden. Wij stellen vakkundig opgeleide en getrainde machinisten met ervaring te werk. Onze machinisten zijn minimaal in het bezit van een VCA-diploma, een attest van vakbekwaamheid en een TCVT-certificaat voor het bedienen van hijskranen. Specifieke trainingen vanuit de opdrachtgever, worden bijgehouden in een veiligheidspaspoort. Veiligheid wordt bij Heros, au-sérieux genomen.

Er is een geschikte kraan voor iedere hijsklus. Middels een aantal standaard vragen van onze ervaren planners, filtreren wij de juiste informatie om de passende kraan voor uw werk te reserveren. Blijkt dat er meer gegevens nodig zijn, of U twijfelt aan bepaalde zaken, komen wij bij U langs voor een hijsadvies. Hierbij wordt U uitgebreid voorgelicht hoe de werken zullen uitgevoerd worden en welk type kraan het best voor de klus zal zijn.

Als aanvulling op de kranen bieden wij U -vrijblijvend- een groot assortiment hulpmaterialen aan. Elke kraan heeft voldoende hijsmateriaal ter beschikking, maar speciefieke hulpmaterialen kunnen kritische hijsklussen vereenvoudigen of de veiligheid verhogen.

Voor het keuren van machines moeten er soms testgewichten aan te pas komen. Heros heeft testgewichten in alle maten en gewichten in de verhuur. Heeft u een heftruck, hoogtewerker, hijskraan, weegbrug of een andere bovenloopkraan waarvan de capaciteit moet afgetest worden? Wij bieden de gewichten aan in elke gewenste combinatie van 25kg tot 250ton met of zonder transport, heftruck en/of loadcell voor de ijking. Het aanslagmateriaal zoals kettingen en hijsbanden krijgt u er gedurende de huurperiode gewoon bij.