Eeckeleers L.ECL

What we do

Bij Eeckeleers vindt u dé specialist in kraanverhuur, uitzonderlijk vervoer en grondwerken. Onze uitgebreide vloot bestaat uit hoogwaardige telescoopkranen, autolaadkranen, graafkranen, trekkers en opleggers die nauwkeurig zijn afgestemd op de dynamische eisen van diverse projecten. Of het nu gaat om het tillen en verplaatsen van machines, motoren, transformatoren, torenkranen, zwembaden, sluizen, boten of andere zware lasten, wij staan garant voor een naadloze uitvoering. Met Eeckeleers tilt u niet alleen materieel, maar ook uw project naar ongekende hoogten van efficiëntie en betrouwbaarheid.

Ons team van ervaren professionals staat paraat om elk aspect van uw project aan te pakken, van planning tot uitvoering, en waarborgt daarbij de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie. Met een focus op precisie en professionaliteit hebben onze hooggekwalificeerde operators de vereiste VCA-certificeringen om elke taak met zorgvuldigheid uit te voeren. Bij Eeckeleers hanteren we een klantgerichte benadering, waarbij we flexibel inspelen op uw specifieke behoeften. Of u nu een kortlopend project hebt of een langdurige samenwerking nastreeft, wij zijn toegewijd om een waardevolle partner te zijn in het succes van uw onderneming.

Onze Activiteiten:

Bij Eeckeleers bieden we gespecialiseerde diensten aan binnen drie kerngebieden: kraanverhuur, uitzonderlijk transport en grondwerken.

  • Kraanverhuur: Onze uitgebreide vloot van telescoopkranen en autolaadkranen staat tot uw dienst, waardoor we flexibele en efficiënte oplossingen bieden voor uw hijsbehoeften. Met hooggekwalificeerde operatoren en een doeltreffende aanpak zorgen we voor een zorgeloze uitvoering van uw project.
  • Uitzonderlijk Transport: Eeckeleers is uw partner voor het vervoer van diverse ladingen, waaronder machines, motoren, transformatoren, torenkranen, zwembaden, sluizen, boten en prefab cabines. Onze diepladers, eurodiepladers en plateaus garanderen veilig en efficiënt transport, elke keer weer.
  • Grondwerken: Naast onze expertise in hijsen en transport bieden we gespecialiseerde grondwerken aan, inclusief de plaatsing van prefab cabines voor nutsbedrijven. We maken het terrein bouwrijp, verwijderen struiken en bomen, voeren graafwerken uit, plaatsen aarding en zorgen voor een sterke funderingslaag.

Eeckeleers is uw complete oplossing voor gespecialiseerde diensten in transport, kraanverhuur en grondwerken. Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen uw projectdoelen kunnen verwezenlijken.